Over ons

Al van jongs af aan had Danny Decroos een passie voor eten. Hij studeerde voor kok aan de hotelschool van Koksijde en werkte vervolgens enkele jaren aan de kust. Hij deed de liefde voor vis op als kind in de viszaak van zijn familie. Wanneer in 1994 de kans kwam om in Gent een verwaarloosde viswinkel over te nemen en nieuw leven in te blazen greep hij die kans met beide handen. 

De zaak werd hernoemd naar De Vis. Hij breidde het assortiment sterk uit, de diepvries afdeling werd zo goed als volledig afgebouwd en er werd stevig ingezet op vers en bereidingen. Over de jaren groeide de zaak uit tot een van de belangrijkste vishandelaars van het land met een team van een tiental competente medewerkers. Voor het vak van vishandelaar kan je trouwens in tegenstelling tot bijvoorbeeld bakker of slager geen klassieke opleiding volgen. Elke medewerker bij De Vis werd dan ook met toewijding opgeleid onder eigen dak.

Onze klanten kiezen voor ons omwille van het ruime kwalitatieve aanbod, de vriendelijke bediening, goede informatie en de professionele verwerking. Kwam je nog nooit eerder bij ons over de vloer, dan kijken wij ernaar uit jou binnenkort te mogen begroeten.

ONS TEAM

VOEDSELVEILIGHEID

In 2014 lieten wij door het onafhankelijk bedrijf Quality Control op vrijwillige basis een controle uitvoeren naar onze conformiteit met de regels opgelegd door het FAVV (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen). Deze controle hebben we met glans doorstaan en werden dan ook beloond met het conformiteitscertificaat. Dit bewijst dat De Vis professioneel en bewust bezig is met voeding en alle hygiëneregels, dit als referentie in onze sector. Bekijk hier het certificaat.

TOON CERTIFICAAT

OPENINGSUREN

di 09.00u - 18.30u
woe 09.00u - 18.30u
don 09.00u - 18.30u
vrij 09.00u - 18.30u
zat 09.00u - 18.30u

IN DE PERS

360° RONDLEIDING

BEZOEK DE VIS

Zag je graag eens van dichtbij hoe het er bij ons aan toe gaat voor en achter de schermen? Met een klas of kleine groep kan je op aanvraag op maandag namiddag bij De Vis op bezoek komen. Neem contact op met Danny via info@devis.be voor verdere informatie.